Taalpunt

Leer je Nederlands of wil je je Frans/Engels/Spaans/Italiaans… bijschaven? Dan kan je terecht op de eerste verdieping van de bibliotheek (via de trap in het midden). Daar vind je ons Taalpunt. Die bevat alle taalcursussen, zowel Nederlands als andere talen. Specifiek voor anderstaligen die Nederlands willen leren, vind je ook fictie- en non-fictieboeken aangepast aan jouw leesniveau.

Verder vind je er ook nog enkele naslagwerken die niet kunnen ontleend worden, zoals woordenboeken Nederlands, Frans, Engels, Spaans enz.

 

Oefenmomenten Nederlands

Iedere laatste woensdag van de maand organiseren we van 10.30 tot 12 uur oefenmomenten Nederlands in de bibliotheek, waar anderstaligen op bezoek komen om Nederlands te oefenen met vrijwilligers.

We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers om Nederlands te komen spreken.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met bibliotheek@ieper.be.

Ahmed

 

Oefenmomenten ‘Alle talen’

Iedere tweede dinsdag van de maand organiseren we van 17.30 tot 19 uur oefenmomenten, waar je een taal naar keuze kan oefenen. Zo kan je bijvoorbeeld Spaans spreken met een Spaanstalig persoon of Nederlands oefenen met iemand uit de streek.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met bibliotheek@ieper.be. We gaan dan op zoek naar native speakers van de gevraagde taal en berichten je als we iemand gevonden hebben.

praattafels