Zelf op zoek naar boekentips

Wil je gepersonaliseerde leestips? Probeer dan zeker Mijn Leestipper uit!
Wat is Mijn Leestipper?

Mijn Leestipper helpt je zoeken naar een goed fictieboek. Zo wil de bib jou nog beter adviseren en inspireren.

Voor wie is Mijn Leestipper?

We richten ons tot volwassenen.

Welke leestips krijg ik?

Je krijgt gepersonaliseerde leestips van Nederlandstalige fictieboeken. We selecteren de boeken op basis van je leesvoorkeuren, leenhistoriek en de collectie boeken van je bibliotheek. Per boek zie je een beknopte samenvatting en info over de beschikbaarheid, het aantal pagina's, eventuele bekroningen. Het is mogelijk om het geadviseerde boek op een leeslijstje te plaatsen of te reserveren.

Wanneer krijg ik leestips?

Elke maand krijg je nieuwe gepersonaliseerde leestips. Als je dat wil, brengen we je per e-mail op de hoogte als er nieuwe leestips klaarstaan voor jou.

Aan de slag!

Ook benieuwd naar Mijn Leestipper? Meld je dan hier aan met jouw Mijn Bibliotheekprofiel.

En voor jongere lezers?

Jonge lezers tussen 6 en 12 kunnen terecht bij Bieblo.

Verder vind je ook veel jeugdboekentips bij Boekenzoeker - hun webpagina werd net volledig vernieuwd! Daar vind je ook de Boekenzoekerbingo. Lezen maar!