Week van de geestelijke gezondheid 2020

Week van de geestelijke gezondheidszorg

Corona en de bijhorende crisis veroorzaken meer klachten dan we op het eerste gezicht denken. De angst en de stress die de ongeziene maatregelen met zich meebrengen, stellen de veerkracht van iedereen zwaar op de proef. De manier waarop we hiermee omgaan bepaalt of we snel weer recht krabbelen. Hoe hoger de veerkracht, hoe vlugger we ons herpakken.

Psycholoog en cognitief gedragstherapeut Ivan Adriaen dompelt je gedurende twee uur onder in de wereld van de veerkracht. Je maakt kennis met 10 eenvoudige tips die je veerkracht boosten en je inspireren tot een gezonder en gelukkiger leven. Meer nog, ze zorgen ervoor dat je kwaliteiten meer naar boven komen. Geen zweverige toverformules, maar handvaten die je echt een houvast bieden. En die je ook thuis, op het werk, in je relatie en met vrienden helpen om sterker in je schoenen te staan.

Gezien de corona-maatregelen is het aantal deelnemers beperkt!

Data en programma:

Datum: vrijdag 9 oktober
Locatie: LDC De Kersecorf
Aanvangsuur: 14.00 u. (tot 16 u.)
Maximum aantal deelnemers: 10

Datum: woensdag 14 oktober
Locatie: Bibliotheek Ieper
Aanvangsuur: 19.00 u. (tot 21 u.)
Maximum aantal deelnemers: 15

Datum: woensdag 28 oktober
Locatie: Bibliotheek Ieper
Aanvangsuur: 19.00u. (tot 21u00)