Maakbib: 2 leuke workshops eind augustus

Maakbib

Samen met de bibliotheken in de regio stapten we in het Maakbibproject. Een aantal medewerkers van elke bib volgden opleiding met de bedoeling om workshops te organiseren met de 'maakgedachte' voorop. Een aantal activiteiten kon niet doorgaan omwille van de coronamaatregelen maar eind augustus zijn er twee fijne workshops.

Let op! Inschrijven verplicht door een mail te sturen naar jeugdbib@ieper.be !!!

Workshop stempels maken - woensdag 19 augustus - 13.30 tot 16.30 uur

Tijdens deze workshop krijg je een korte inleiding wat een lasercutter is, allemaal kan en leer je er zelf mee werken.

Naast jullie eigen stempels maken we ook een aantal stempels om het kaftpapier te versieren voor de boekenkaftdag op 2 september in de bibliotheek!

Gratis – max. 15 deelnemers - voor leerjaar 5 en 6 (geboren in 2008 of 2009)

Workshop stickers maken - donderdag 20 augustus - 9 tot 12 uur

We gaan de maaktoer op maken onze eigen stickers. Tijdens de workshop gebruiken we hiervoor de snijplotter. We leren hoe we makkelijk een eigen tekening kunnen omzetten naar een sticker.

Naast de eigen ontwerpen maken we ook een deel stickers om te laten 'stickeren' op de boekenkaftdag op 2 september in de bib!

Gratis – max. 15 deelnemers - voor 1e graad middelbaar (geboren in 2006 of 2007)

Met steun van CO7, Vlaio (Agentschap innoveren & ondernemen) en de Creatieve Stem vzw.