De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden

Schrijfwijzen

Op vrijdagavond 9 oktober 2020 verwelkomen we je graag in onze bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden. Het is een dictee voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingskrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. Het dictee start om 20.00 uur stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibliotheken over heel Vlaanderen en Brussel. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee!

Organisatie door Creatief Schrijven vzw en De Standaard, in samenwerking met de bibliotheken en Team Taaladvies, naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Inschrijven is gratis en kan door een mail te sturen naar Inschrijvingen.Bibliotheek@ieper.be