Als een idealistische echtscheidingsadvocate bij een commercieel advocatenkantoor gaat werken krijgt ze daar te maken met een collega die in alles haar tegenpool is.
Sujet supplémentaire
Romantische films, Romantische komedie
Titre
Wat is dan liefde
Directeur
Aniëlle Webster
Acteur
Elise Schaap Maarten Heijmans 1983- Teun Luijkx Anneke Blok Michiel Romeyn
Langue
Néerlandais
Éditeur
Red Square Film, © 2020
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2019
Durée
104 min.
Note
Nederlands gesproken en ondertiteld
EAN
8719325313383

Commentaires

Nederlandse romantische komedie (2019) van Aniëlle Webster (Huisvrouwen bestaan niet), script van Dorien Goertzen (Nieuwe buren). Met Maarten Heijmans (Of ik gek ben), Anneke Blok (Alles is liefde), Elise Schaap (Familie Kruys), Michiel Romeyn (Alles is liefde) en Teun Luijkx (A’dam-E.V.A.). De idealistische echtscheidingsadvocaat Cato wordt partner bij een commercieel kantoor. Collega Gijs vertegenwoordigt alles wat zij verafschuwt. Zij vindt dat mensen op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, hij kiest liever voor een vechtscheiding. Beoordeling IMDb: 7,1. Symen Boersma (Filmtotaal 17-10-’19): ‘De romantiek is (…) ver te zoeken, maar ditzelfde geldt helaas ook voor het komische aspect' (2 sterren). Ronald Rovers (Trouw 17-10-’19): ‘Wat wringt is dat het personage van Cato veel interessanter is dan wat het scenario met haar doet. Als ze uiteindelijk voor haar grote liefde kiest, voelt dat niet als een bevrijding, zoals de film wil, maar als een deceptie. De stoere en slimme …Lire la suite

À propos de Aniëlle Webster

Aniëlle Webster, née en 1977 aux Pays-Bas, est une réalisatrice, productrice et scénariste néerlandaise.

Filmographie

  • 2009 : Laisser (nl)
  • 2010 : Even
  • 2011 : Tussendoor (nl)
  • 2012 : Bowy is inside (nl)
  • 2012 : Leven
  • 2012 : Arigato (nl)
  • 2014 : Celblok H (nl)
  • 2014 : Dokter Tinus (nl)
  • 2014 : Bluf
  • 2015 : Flikken Maastricht
  • 2015 : En lire plus sur Wikipedia