Dvd
Engels
Smallville herstelt langzaam van de confrontatie tussen Tal-Rho en Superman. Terwijl de stad een nieuwe start maakt, gebeurt er iets diepers. Krachtige golven bedreigen de stad. Ondertussen wordt Lois' geloofwaardigheid in de Smallville Gazette aangetast door een oud verhaal.
Titel
Superman & Lois. Season 2
Acteur
Tyler Hoechlin Elizabeth Tulloch Alex Garfin Jordan Elsass Dylan Walsh
Taal
Engels
Parallelle titel
Superman and Lois
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2023
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2022
Speelduur
15 x 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Frans, Engels, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden, Duits
EAN
5051888263341

Over Tyler Hoechlin

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Tyler Lee Hoechlin (Corona, Californië, 11 september 1987) is een Amerikaanse acteur. Hij begon enige bekendheid te krijgen door zijn rol als Micheal Sullivan Jr. in de film Road to Perdition. Hoechlin heeft ook een aantal tv-producties gedaan, waarvan de bekendste rollen die van Martin Brewer in 7th Heaven en Derek Hale in Teen Wolf zijn. Sinds 2021 speelt hij in de tv-serie Superman & Lois.

Leven en carrière

Hoechlin is geboren als zoon van Lori en Don Hoechlin. Hij heeft twee broers en een zus. Hoechlin begon met baseball spelen op zijn zevende. Hij speelde voor Arizona State University en de Battle Creek Bombers of the Northwoods League. In 2008 speelde Hoechlin voor UC Irvine Anteaters. Omdat hij op een gegeven moment baseball en acteren niet meer kon combineren, moest Tyler een keuze gaan maken en is hij voor zijn acteercarrière gegaan.

Lees verder op Wikipedia