Boek
Nederlands

Fatale prikkels : een Rani Diaz-thriller

Sterre Carron (auteur)
+1
Fatale prikkels : een Rani Diaz-thriller
×
Fatale prikkels : een Rani Diaz-thriller Fatale prikkels : een Rani Diaz-thriller

Fatale prikkels : een Rani Diaz-thriller

In de reeks:
Rani Diaz; 21
Genre:
Het team van Rani Diaz wordt geconfronteerd met twee bizarre moordzaken. In een race tegen de klok zoeken de inspecteurs naar een verband, terwijl het aantal slachtoffers blijft toenemen.
Titel
Fatale prikkels : een Rani Diaz-thriller
Auteur
Sterre Carron
Taal
Nederlands
Uitgever
Temse: Uitgeverij Phoenix Books, 2023
386 p.
ISBN
9789464789058 (paperback)

Besprekingen

Een misdaadthriller in de ‘Rani Diaz’-serie. Op een noodlottige nacht ontdekt Marthe het levenloze lichaam van haar vriend. Dan ziet ze een vreemde man op de trap — kan ze tijdig hulp inroepen of wordt ze zelf een weerloze prooi? Rani Diaz en haar toegewijde team worden op de zaak gezet. Wat ze aantreffen op de plaats delict tart alle verbeelding. Wanneer de eigenaar van een massagesalon op beestachtige wijze wordt vermoord, is het hek van de dam. Terwijl het aantal slachtoffers blijft toenemen, rijst de vraag: zijn de getroffenen willekeurig gekozen, of is er een sinistere connectie die hen verbindt? In een race tegen de klok zoeken de inspecteurs naar een verband. In een nuchtere, prettig leesbare stijl geschreven. Let op: het boek bevat scènes met expliciet geweld. Sterre Carron (Antwerpen, 1957) is een Belgische thrillerschrijfster.

Over Sterre Carron

Sterre Carron (Antwerpen, 1957), een pseudoniem, is een Vlaamse schrijfster van misdaadromans. Ze debuteerde als schrijfster in 2013 met Mara.

Carron had van in haar jeugd belangstelling voor criminologie maar belandde uiteindelijk in een opleiding tot vroedvrouw. Voor Artsen zonder Grenzen ging ze werken in Rwanda en toenmalig Zaïre. Ze keerde terug naar België, waar ze een tijd in het Instituut voor Tropische Geneeskunde werkte. Haar detectives draaien rond Rani Diaz, een gevoelige maar humeurige politiehoofdinspecteur.

Bibliografie

Rani Diaz-serie:

  1. Mara (2013 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  2. Tirtha (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  3. Matsya (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  4. Trifla (2015 - Witsand Uitgevers)
  5. Indigo (2015 - Witsand Uitgevers)
  6. Indra (2016 - Witsand Uitgevers)
  7. Gotcha! (2016 …Lees verder op Wikipedia