Boek
Nederlands

Er is nog zoveel! : 100 dingen die je zeker moet beleven

Paul Jacobs (auteur)
+1
Er is nog zoveel! : 100 dingen die je zeker moet beleven
×
Er is nog zoveel! : 100 dingen die je zeker moet beleven Er is nog zoveel! : 100 dingen die je zeker moet beleven

Er is nog zoveel! : 100 dingen die je zeker moet beleven

Tips voor het maken van een bucket list.
Onderwerp
Lifestyle, Levenskunst
Titel
Er is nog zoveel! : 100 dingen die je zeker moet beleven
Auteur
Paul Jacobs 1949-
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Houtekiet, 2016
219 p.
ISBN
9789089245267 (paperback)

Besprekingen

Het fenomeen 'bucket list’ (bijzondere dingen doen voor je sterft) wint steeds meer aan populariteit. Dit boek komt voor zo'n lijst met honderd ideeën die afwijken van activiteiten als speciale reizen maken of parachutespringen. Ze zijn gericht op lezen en leren: lees speciale boeken, lees voor in een ziekenhuis, leer verzamelen, leer dansen. Maar ook bijvoorbeeld: ontdek een veiling, maak een familiewapen, sta op een podium, ga een paar dagen in een klooster, maak een tijdcapsule, plant een boom. Over alle tips wordt achtergrondinformatie gegeven en zijn er praktische aanwijzingen als hulp voor het vormgeven. Foto's in zwart-wit en kleur illustreren de tekst in dit originele boek. Bij tip honderd kan de lezer de eigen persoonlijke, onvervulde ambitie invullen. De Belgische auteur (1949) wil met dit boek levens van mensen verrijken want 'Er is nog zoveel!'

Over Paul Jacobs

CC BY 3.0 - Foto van/door Peter Meyvis

Paul Jacobs (Mortsel, 24 januari 1949) is een Vlaams radio- en tv-maker en schrijver.

Hij debuteerde op zijn 22ste als tekstschrijver en reporter bij het BRT 1-radioprogramma Dagboek van producer Jan Geysen.

Tussen 1971 en '80 was hij losse medewerker bij BRT-2 Omroep Antwerpen.

In 1981 werd hij producer bij Radio 1. In die functie maakte hij onder meer Het Vermoeden, De Taalstrijd en het interviewprogramma Vriend & Vijand. Voor de VRT-televisie bedacht hij de quizzen Jij of wij, I.Q. (met Herman Van Molle), Kennis van Zaken en De Tekstbaronnen en het humoristische panelprogramma De Rechtvaardige Rechters.

Hij publiceerde een veertigtal boeken, w.o. tien misdaadromans bij uitgeverij Houtekiet en de verhalenbundels Beste wensen voor een spoedig herstel (1987), Op de goede afloop (1993) en De man die leugens kon ruiken (2001).

In de dramareeks Made in V…Lees verder op Wikipedia