Boek Nederlands

FC De vlammende modderduivels

Marc De Bel (auteur), Marc-Aurèle Versini (illustrator)
+1
FC De vlammende modderduivels
×
FC De vlammende modderduivels FC De vlammende modderduivels

FC De vlammende modderduivels

Marc De Bel (auteur), Marc-Aurèle Versini (illustrator)
  • Vanaf 9-11 jaar
De laatste wedstrijden van het seizoen zitten erop. De U13A-ploeg van FC Houtegem viert zijn zoveelste overwinning, terwijl de B-ploeg, zoals gewoonlijk, alweer zwaar heeft verloren. Maar bij FC De Grasbijters, zoals de B-ploeg zichzelf noemt, zijn vriendschap en speelplezier belangrijker dan winnen. Die speelpret krijgt echter een flinke deuk als blijkt dat de hoofdtrainer alleen met zijn A-ploeg
Onderwerp
Voetbal
Titel
FC De vlammende modderduivels
Auteur
Marc De Bel
Illustrator
Marc-Aurèle Versini
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Van Halewyck, 2020
213 p. : ill.
ISBN
9789463831482 (hardback)

Over Marc De Bel

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Michiel Hendryckx

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarrière begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - Stuffie en het geheim van de Kankan-Goeroe (Infodok, 4e druk 1997)
  • 1991 - Nikki Nikkel (Infodok, 5e druk 1999)
  • Lees verder op Wikipedia