Boek
Nederlands

Villa Algarve : thriller

Linda van Rijn (auteur)
+1
Villa Algarve : thriller
×
Villa Algarve : thriller Villa Algarve : thriller

Villa Algarve : thriller

Genre:
Een jonge vrouw gaat met haar nieuwe liefde op vakantie naar de plek waar zij een jaar eerder een vakantieliefde beleefde. Dan verandert hun reis in een nachtmerrie.
Titel
Villa Algarve : thriller
Auteur
Linda van Rijn
Taal
Nederlands
Uitgever
Baarn: Uitgeverij Marmer, 2023
282 p.
ISBN
9789460686238 (paperback)

Besprekingen

Een thriller over liefde en reizen. Het boek volgt het verhaal van Isabelle van Duren, een vrouw van begin dertig. Het verhaal speelt zich af in de Algarve, waar Isabelle met haar vriendin Sanne op vakantie gaat. Beiden zijn single na een lange relatie en niet op zoek naar de liefde. Ze genieten van hun zomerse vakantie. Isabelle ontmoet een knappe surfer, Victor. Hij leert haar surfen op de golven en samen kanoën ze langs de prachtige kust. Een jaar later is Isabelle terug in de Algarve. Ze heeft een nieuwe liefde gevonden en samen bezoeken ze zijn familie in hun vakantievilla. Maar wat een gezellige vakantie zou moeten worden, verandert in een nachtmerrie. Vlot en zeer toegankelijk geschreven.Linda van Rijn (1974) is bestsellerauteur van vakantiethrillers. Linda van Rijn is het pseudoniem van Mariëtte Middelbeek. Zij is journalist en auteur en publiceert ook onder haar eigen naam. Naast romans, bundels met waargebeurde verhalen en (jeugd)thrillers schrijft Mariëtte historische roman…Lees verder

Over Linda van Rijn

Linda van Rijn is een schrijverspseudoniem van Mariëtte Middelbeek, die onder die schuilnaam sinds 2011 boeken uitbrengt. Middelbeek onthulde pas na elf jaar, in april 2022, dat Van Rijn haar alter ego is. Tot de onthulling was het niet bekend dat Van Rijn een pseudoniem van een andere schrijfster was.

Van Rijn behoort tot een van de bestverkochte Nederlandse thrillerauteurs, in 2021 behaalde ze met haar verkoopresultaten de tweede plaats.

Historie

Sinds 2011 worden er boeken in het thrillergenre uitgebracht onder de naam "Linda van Rijn" bij boekenuitgeverij Uitgeverij Marmer, deze boeken spelen zich vaak af op vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Van Rijn maakte haar schrijversdebuut met het boek Last minute dat in april 2011 verscheen. In juni 2012 wist Van Rijn met haar boek Blue Curaçao voor het eerst De Bestseller 60 van bestverkochte boeken in Nederland te behalen.

Hierop volgend b…Lees verder op Wikipedia