Spel
Nederlands

Woordjes van Milan

Kathleen Amant (auteur)

Woordjes van Milan

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 0-2 jaar, Vanaf 3-5 jaar
Binnen, buiten, ja, nee, mama, papa … In deze doos vind je 40 kaarten van de belangrijkste peuterwoordjes. Elke kaart beeldt het woord uit in een heldere tekening én geeft het woord weer in 20 verschillende talen. Ideaal als communicatiemiddel in de klas of als leermiddel thuis. Beluister de Nederlandse woordjes met de Clavis GO app.
Titel
Woordjes van Milan
Auteur
Kathleen Amant
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, © 2023
Doos met handleiding in meerdere talen, 40 kaartjes
Aantekening
Vermelding op de doos: 2+
EAN
5407009980992

Over Kathleen Amant

Kathleen Amant (Aalst, 1969) is auteur en illustrator van prentenboeken voor peuters en kleuters. Kathleen studeerde Toegepaste Kunsten, en ging daarna aan de slag als vormgever bij Het Nieuwsblad. Na de geboorte van haar zoon werd ze zelfstandig graficus en illustrator.

Bibliografie

In 2000 begon een samenwerking met Kind en Gezin. Deze samenwerking duurde tien jaar. Vele Vlaamse gezinnen leerden zo de tekenstijl van Amant kennen.

In 2004 debuteerde ze met twee peuterboeken over het ondernemende en ondeugende meisje Anna (Clavis Uitgeverij). Ondertussen zijn er in de Anna-reeks een dertigtal boekjes verschenen, allemaal in de leefwereld van de kleuter: 'Anna op de boerderij', 'Anna en de zomer', 'Anna en haar lieve papa', 'Op je potje, Konijn', 'Anna gooit haar tutjes weg', 'Anna ruimt op', etc. De reeks werd ook in Denemarken, Frankrijk, Canada, Zwitserland, Zuid-Korea, Italië, Spanje, Amerika, China en Australi…Lees verder op Wikipedia