Spel
Nederlands

Heksje Mimi geeft een griezelfeestje

Kathleen Amant (auteur)
+1
Heksje Mimi geeft een griezelfeestje
×
Heksje Mimi geeft een griezelfeestje Heksje Mimi geeft een griezelfeestje

Heksje Mimi geeft een griezelfeestje

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Heksje Mimi geeft een griezelfeestje. Helpen jullie Heksje Mimi en haar vrienden? Verzamel al het lekkers voordat de poes alles opeet.
Onderwerp
Heksen
Extra onderwerp
tellen, Fijne motoriek, Samenwerken
Titel
Heksje Mimi geeft een griezelfeestje
Auteur
Kathleen Amant
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis Uitgeverij, 2022
1 doos met 1 spelbord, 1 figuur poes met voetje, 1 dobbelsteen, 24 voorwerpen en de spelregels
EAN
5407009980848

Over Kathleen Amant

Kathleen Amant (Aalst, 1969) is auteur en illustrator van prentenboeken voor peuters en kleuters. Kathleen studeerde Toegepaste Kunsten, en ging daarna aan de slag als vormgever bij Het Nieuwsblad. Na de geboorte van haar zoon werd ze zelfstandig graficus en illustrator.

Bibliografie

In 2000 begon een samenwerking met Kind en Gezin. Deze samenwerking duurde tien jaar. Vele Vlaamse gezinnen leerden zo de tekenstijl van Amant kennen.

In 2004 debuteerde ze met twee peuterboeken over het ondernemende en ondeugende meisje Anna (Clavis Uitgeverij). Ondertussen zijn er in de Anna-reeks een dertigtal boekjes verschenen, allemaal in de leefwereld van de kleuter: 'Anna op de boerderij', 'Anna en de zomer', 'Anna en haar lieve papa', 'Op je potje, Konijn', 'Anna gooit haar tutjes weg', 'Anna ruimt op', etc. De reeks werd ook in Denemarken, Frankrijk, Canada, Zwitserland, Zuid-Korea, Italië, Spanje, Amerika, China en Australi…Lees verder op Wikipedia