Boek
Nederlands

De zilveren zandstorm

Geert Klaasen (auteur), Harmen Van Straaten (illustrator)
+1
De zilveren zandstorm
×
De zilveren zandstorm De zilveren zandstorm
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Enkele weken na de strijd met de lichtzuigers is er van de Zandman nog altijd geen spoor. De kusten van Dromenland brokkelen verder af en ook de Wakkere Wereld blijft niet gespaard. Alsmaar meer Droomlanders scharen zich aan de zijde van Zigobertus. En dan verdwijnen de Nachtmerries op mysterieuze wijze uit de grotten van het Woelwoud... In het laatste deel van deze kronieken trotseren Finn en zij
Onderwerp
Dromen, Dapper zijn
Titel
De zilveren zandstorm
Auteur
Geert Klaasen
Illustrator
Harmen Van Straaten 1958-
Taal
Nederlands
Uitgever
Leuven: Davidsfonds /Infodok, 2021
198 p. : ill.
ISBN
9789002273957 (hardback)

Over Geert Klaasen

Geert Klaasen is een Belgische schrijver en huisarts.

In 2014 schreef Klaasen een kortverhaal getiteld Een duo van tranen, waarmee hij de WEL-wedstrijd Flitsverhaal won. In 2015 werd zijn kortverhaal Klemtoon genomineerd voor de OIKOS-wedstrijd Kortverhalen Eco-Future. In 2016 schreef hij het boek De Zilveren Raaf, dat bekroond werd met de Zoute Zoen. Dit is de prijs voor het beste jeugdboek.

Na het succes van De zilveren raaf begon hij te schrijven aan De kronieken van Finn. Het gestolen Sterrenstof is het eerste deel uit deze reeks. In 2020 verscheen het tweede deel bij Davidsfonds -Infodok: De laatste Vuurtorenwachter. In de loop van 2021 zal het derde deel van de reeks verschijnen.