Cd

Saturday moon

Chantal Acda (uitvoerder)
Titel
Saturday moon
Uitvoerder
Chantal Acda
Uitgever
Glitterhouse Records, [2021]
1 cd + boekje
Speelduur
00:41:40
EAN
4015698849172
CDR
JK250425

Over Chantal Acda

Chantal Acda is een Nederlandse muzikante. Ze speelde bij verschillende bands, waaronder Isbells, Distance, Light & Sky en Sleepindog en heeft nu haar eigen big band Chantal Acda.

Biografie

Chantal Acda speelde bij verschillende bands en heeft nu haar eigen band. Ze is geboren in Nederland en woont nu in Antwerpen, België.

Ze is gekend van onder meer concerten op Le Guess Who, Dranouter (2017) en Jazz Middelheim (2018). In 2015 werd ze uitvoerig geïnterviewd voor het Canvasprogramma Off the Record en werd ze genomineerd voor de Music Industry Awards 2015.

Discografie

Albums

  • Dreamy Yell (1999)
  • Let Your Hands Be My Guide (2013)
  • Live In Dresden (2014)
  • The Sparkle In Our Flaws (2015)
  • Live In Münster (2016)
  • Bounce Back (2017)
  • Live At Jazz Mi…Lees verder op Wikipedia