Cd

De liefde is de eerste wet

Broeder Dieleman (uitvoerder)
+1
De liefde is de eerste wet
×
De liefde is de eerste wet De liefde is de eerste wet

De liefde is de eerste wet

Broeder Dieleman (uitvoerder)

Over Broeder Dieleman

Broeder Dieleman is de artiestennaam van de Nederlandse singer-songwriter Tonnie Dieleman (Axel, 15 maart 1974). Hij zingt in het Zeeuws dialect.

Discografie

Albums

  • 2012: Alles is ijdelheid
  • 2014: Gloria
  • 2015: Uut de bron
  • 2018: komma
  • 2019: Dit is de bedoeling (met Wannes Cappelle en Frans Grapperhaus)
  • 2020: De Liefde is de Eerste Wet

Singles en ep's

  • 2013: Klein zieltje EP
  • 2015: Gloria / Drie vragen (met Bonnie Prince Billy)
  • 2016: Kleinpolderplein
  • 2018: De Groeten
  • 2018: Vergeving (met Wannes Cappelle en Frans Grapperhaus)
  • 2019: Wat doen we met het verdriet

Soundtracks

Lees verder op Wikipedia