Mouse werkt als danseres in een nachtclub. Wanneer een aantal danseressen verdwijnt, gaat ze op onderzoek uit.
Titel
Door mouse
Regisseur
Avan Jogia
Acteur
Hayley Law Keith Powers 1992- Famke Janssen
Taal
Engels
Uitgever
Three Lines Pictures, © 2023
1 dvd-video
Oorspr. opname
2022
Speelduur
97 min.
Aantekening
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8712806039178

Besprekingen

Mouse is een eigengereide jonge meid, die om bij te verdienen werkt als striptease danseres in een dubieuze nachtclub. Wanneer een aantal danseressen verdwijnt denkt Mama, de clubeigenaar, dat ze vertrokken zijn naar een andere club. De politie heeft al helemaal geen interesse, dus besluit Mouse zelf op onderzoek uit te gaan. Geholpen door haar ‘goede vriend’, de mega-knappe hunk ‘Ugly’, ontdekt ze een ondergronds netwerk van mensenhandelaren. Mouse en Ugly rukken zonder terugdeinzen een beerput van corruptie, mensenhandel en moord open. Ze gaan frontaal de strijd aan om een eind te maken aan de wandaden -en de levens- van de daders. IMDb-score: 7,4/10.

Over Avan Jogia

Avan Tudor Jogia (Vancouver, 9 februari 1992) is een Canadese acteur en zanger. Hij speelde onder meer Beck Oliver in de televisieserie Victorious.

Carrière

Jogia's doorbraak was in 2006, toen hij de rol speelde van Danny Araujo in A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story, een film van Agnieszka Holland. Ook verscheen hij in Aliens in America als Sam, een serie van The CW Television Network. In 2008 speelde hij de rol van Champ in Gym Teacher: The Movie en Tajid in Spectacular, beide producties van Nickelodeon. Ook speelt hij de rol van Ben Stark in de tv-serie Caprica, een spin-off van Battlestar Galactica. Zijn meest recente rol is die van Beck Oliver in de serie Victorious. In de serie speelt hij het vriendje van Jade West (Elizabeth Gillies), het gemene meisje van school. Deze serie begon in maart 2010. De rol van Beck Oliver vertolkt hi…Lees verder op Wikipedia