Dvd
Engels

Thor : the dark world

Alan Taylor (regisseur), Stan Lee (naar het werk van), Larry Lieber (naar het werk van)
Titel
Thor : the dark world
Regisseur
Alan Taylor 1959-
Naar het werk van
Stan Lee 1922-2018 Larry Lieber Jack Kirby
Acteur
Chris Hemsworth 1983- Natalie Portman Tom Hiddleston Anthony Hopkins 1937-
Componist
Brian Tyler
Taal
Engels
Uitgever
Marvel, © 2018
1 dvd-video
Oorspr. opname
2013
Speelduur
112 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Engels voor slechthorenden Naar de strips van Stan Lee, Larry Lieber en Jack Kirby
EAN
8717418424480 8717418533519

Over Alan Taylor

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door

Alan Taylor (1959) is een Amerikaans regisseur van films en televisieseries.

Taylor begon zijn carrière als regisseur van Amerikaanse televisieseries, waarvan voornamelijk die van HBO zoals Sex and the City, Game of Thrones en The Sopranos. Met de laatste won hij in 2007 een Emmy Award in de categorie "Outstanding Directing for a Drama Series". Taylor won ook in 2008 een Directors Guild of America Award met de televisieserie Mad Men in de categorie "Outstanding Directorial Achievement in Dramatic Series' - Night". Op het witte doek werd hij in 2013 vooral bekend met de film Thor: The Dark World.

Filmografie

Films

  • 1995: Palookaville
  • 2001: The Emperor's New Clothes
  • 2003: Kill the Poor
  • 2013: Thor: The Dark World
  • 2015: Terminator: Genisys

Telev…Lees verder op Wikipedia