Boek
Nederlands

’t Zal schoon zijn als het af is

+1
’t Zal schoon zijn als het af is
×
’t Zal schoon zijn als het af is ’t Zal schoon zijn als het af is

’t Zal schoon zijn als het af is

Genre:
De hilarische voorstellingen van Adriaan Van den Hoof voor het eerst op papier “Adriaan Van den Hoof komt qua afkomst niet alleen uit Leuven, hij komt ook uit De Kakkewieten. Ze waren de nieuwe lichting die de Beastie Boys, Lionel Richie, ‘The Final Countdown’, Shakespeare, de Oude Grieken, Paul van Ostaijen en vooral zichzelf mixten. Ze bevolkten El Tattoo del Tigre, de Jos Bosmans Show en Mag
Onderwerp
Stand-up comedy
Titel
’t Zal schoon zijn als het af is
Auteur
Adriaan Van den Hoof
Taal
Nederlands
Uitgever
[Veurne]: Hannibal, 2021
189 p. : ill.
ISBN
9789464366044 (hardback)

Over Adriaan Van den Hoof

Adriaan Albert Van den Hoof (Leuven, 6 september 1972) is een Vlaams acteur, komiek, diskjockey en radiopresentator.

Biografie

Adriaan is de zoon van radiopresentator Marc Van den Hoof en kleinzoon van Bert Leysen, de eerste programmadirecteur televisie van het N.I.R. (nu VRT). Een ander bekend familielid van Adriaan is zijn neef, de acteur en Ketnet-wrapper Leonard Muylle. Hij volgde een artistieke opleiding tot schilder voor hij toch voor optreden koos.

Van den Hoof speelde van 1997 tot 2001 in de rubriek "Vaneigens" van Man bijt hond.

Sinds 1997 maakt hij met onder anderen Dimitri Leue, Pieter en Tine Embrechts deel uit van de theatergroep De Kakkewieten.

Als MC Loveboat vormt hij met DJ Bobby Ewing en DJ Lars Capaldi het dj-collectief Discobar Galaxie, dat ook een dj-parodie bracht op Studio Brussel. Sinds 2003 maakt hij ook deel uit van de latino-salsaband El Tattoo del Tigre.

Sinds 2003 ve…Lees verder op Wikipedia